Franchise-
nemer worden?
UP to you!

carwash afbeelding

Het bewezen
carwash concept

Icon

Toegang tot de nieuwste technologie

Icon

Succesvolle marketing- en groeistrategie

Group 10

Meer bereiken door samen te ondernemen

Wat kun je als franchisenemer van ons verwachten?

01

Een gelijkwaardige en duurzame relatie

Wij hechten ontzettend veel waarde aan een persoonlijke, duurzame en gelijkwaardige relatie met onze franchisenemers. Als ondernemer heb je een belangrijke stem in ons beslissingsproces en deel je mee in de winst van de organisatie. Want zonder franchisenemers is er geen franchise.

02

Een zorgvuldige verkenning van jouw opties

We verkennen jouw locatie zorgvuldig. Is er nog ruimte in de markt? Hoe zit het met de concurrentie? Met behulp van onze eigen onderzoeksmethoden brengen we dit snel en doeltreffend in kaart. Zo hebben we samen helder welke doelstellingen haalbaar zijn voor jouw locatie.

03

Een ondernemerstest met een kop koffie

Heb je interesse om je eigen UP Carwash-locatie te openen of ben je al carwash-ondernemer? We nodigen je van harte uit voor onze ondernemerstest, waarna we graag een kop koffie met je drinken om jouw ondernemersdroom te bespreken.

De markt is aan het veranderen

Waar men vroeger gewend was om de auto voor de deur te wassen, kiest de nieuwe generatie bestuurders voor het gemak en de kwaliteit van de wasstraat. En dan het liefst met een ruime keuze aan wasprogramma's, voor het ultieme resultaat. UP Carwash is de eerste autowasformule die anticipeert op deze veranderende behoefte in de markt. Wat natuurlijk nooit verandert? Onze oprechte aandacht voor elke auto.

UP car
CEO UP Carwash

Meer weten?

We drinken graag een kop koffie met je om te bespreken of we jouw ondernemersdroom waar kunnen maken.

Bel: 085-7602403
Mail: franchise@upcarwash.nl