De volgende generatie carwash.

carwash afbeelding

Waarom UP Carwash?

Alles begint bij aandacht

We geven om wat we doen, en om hoe we dat doen. Daarom geven we jou en je auto auto de aandacht die jullie verdienen. Met de allerbeste wasprogramma's voor een optimale auto-reiniging. Altijd met ultiem gemak, snelheid én een goede prijs.

Aandacht en kwaliteit. That's what's UP.

Toonaangevend
sinds 1964

Wij zijn een familiebedrijf, al vier generaties. In 1964 begonnen we in Beverwijk met een autobedrijf en in 1989 openden we één van de eerste overdekte wasstraten in Nederland. Nu in 2020 zijn wij de eerste die een franchiseformule voor de autowasindustrie presenteren.

In UP Carwash komen vier generaties aan kennis, ervaring en liefde voor het autovak samen. Dit resulteert in de ultieme wasbeurt, die we continu verder blijven ontwikkelen. Wat echter nooit verandert is dat eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid altijd voorop staan. Aandacht is ons sleutelwoord.

Franchisenemer worden?

It's UP to you!

Sluit je aan bij de volgende generatie wasstraten en profiteer van toegang tot de nieuwste technologie en een bewezen marketing- en groeistrategie. We hechten veel waarde aan een gelijkwaardige, duurzame en persoonlijke relatie met onze franchisenemers en denken vanaf het eerste moment graag met je mee.

UP Carwash klant
Club UP member card

Word lid van de UP Club

Als lid van de UP Club spaar je gratis voor korting of een upgrade op je wasbeurt. Bij elke wassing spaar je stamps en bij 25 stamps ontvang je een gratis wasprogramma!
  • Sparen voor een gratis All-in t.w.v. €19,50,-
  • Profiteer van speciaal UP Club member tarief
  • UP Club is een gratis lidmaatschap
  • Makkelijk digitaal en veilig op je iPhone Wallet of Google Pay app
  • Uitsluitend voor particulier gebruik